Stel nu jouw eigen Kerstpakket samen!

Hier kun jij nu een kerstpakket zelf samen stellen. Elke dag werk ik hard om mijn baas tevreden te stellen. Ik heb een goede verhouding met mijn baas en daarom werk ik zo hard. Mijn baas heeft de laatste tijd een moeilijke periode gehad en daar heb ik hem erg bij gesteund. Veel van zijn taken heb ik die tijd overgenomen zodat hij kon herstellen. Soms werkte ik dan tot laat in de avond door maar ik had het er voor over. Mijn vriendin die vond het soms erg zwaar omdat ze dan alleen thuis zat. Met de kerstdagen was ik dus van plan om haar goed te verwennen. Toen wij op kerst avond thuis zaten werd er ineens bij ons aangeklopt. Het was een bezorger die een cadeau bij ons kwam afleveren. Wij waren erg benieuwd wat het was en opende het direct. Het bleek een geschenk van mijn baas te zijn. In een brief stond dat hij zich er gesteund voelde door mij en dat hij mij via deze weg wilde bedanken. In de doos zaten allerlei lekkernijen. Van pasta tot aan een fles wijn! Dit had ik echt niet van hem verwacht.

Kerstpakket

Kerstpakket naar wensen!

Het kerstpakket dat wij hadden gekregen was echt naar wensen gemaakt. Blijkbaar had mijn baas allerlei producten gekozen die ik lekker vind. Doordat ik hem allang ken wist hij precies wat ik lekker vind. Volgend jaar gaan wij zeker weer bij dit bedrijf ons pakket samenstellen. Mocht jij dit ook willen dan raad ik je zeker aan om eens naar de website te gaan. Voor meer informatie neem eens contact met hen op of stuur eens een e-mail. Jij wilt toch ook een vriend, dierbare, collega of werknemer op een leuke manier verrassen. Dan is dit de ideale manier om dit te doen!

Kerstpakket