Snackmobiel huren

Snackmobiel

De mogelijkheid om een Snackmobiel te huren is echt een zeer leuk item. Vooral als jijzelf een feest wilt geven en hiervoor deze kar in gaat huren. Het feest wat ik ga organiseren is niet voor mijzelf, maar voor mijn ouders. Zij zijn eerdaags 25 jaar getrouwd en hebben aan mij gevraagd of ik hun wilde helpen om dit te regelen. Het makkelijkste is om naar een horeca gelegenheid te gaan en hier ene zaal af te huren. Ook wel leuk, maar dat had ik niet voor ogen. Per slot is 25 jaar getrouwd een hele mijlpaal en dat moet gevierd worden met een apart feest. 

Samen met mijn broer had ik een afspraak gemaakt om te praten over de snack kraam. Echter moest dit wel een verrassing blijven voor mijn ouders, omdat zij alleen maar soep en broodjes wilden serveren.

Snackmobiel

En dan staat er opeens een Snackmobiel in de tuin

Waar mijn ouders wonen hebben zij een zeer groot grasveld naast hun woning. Bij de gemeente hebben zij gevraagd om dit veld te gebruiken als locatie voor hun feest. Hier kan namelijk een grote tent neer worden gezet, mocht het weer omslaan. Gelukkig heeft de gemeente dit goed gevonden en konden wij een grote tent en andere spullen gaan huren.

Inmiddels is het feest alweer voorbij. Het was gelukkig mooi weer, maar de tent was wel fijn om op te hebben staan en gezellig. Als verrassing hadden wij de frietkraam laten komen, alleen zonder weten van onze ouders. Want toen wij op een gegeven moment de gasten toespraken dat er de mogelijkheid was om een zak friet of een snack te halen, keken onze ouders ons raar aan. Deze kraam hadden wij aan de voorkant van hun oprit laten zetten en hadden zij niet gezien. De friet was lekker en iedereen heeft hiervan heerlijk kunnen smullen.

Snackmobiel