Telefoonhoesjes als cadeau

Telefoonhoesjes

Hoe leuk is het om telefoonhoesjes cadeau te doen aan mensen. Naast dat het een hele leuke gift is, is het ook nog eens ontzettend praktisch. Zo had ik afgelopen jaar mijn mobiel van mijn trap laten vallen. Doordat ik er bescherming om heen had zitten was er gelukkig niets aan de hand. Had ik dat niet dat had het wel eens heel anders af kunnen lopen. Ik besloot dat het daarom een goed idee was om mijn tweeling zoiets ook te geven voor hun verjaardag. Ze kregen namelijk op hun twaalfde verjaardag een mobiel. Na lang zeuren heb ik uiteindelijk toegeven om zoiets voor ze te kopen. Door ze gelijk dat erbij te geven, zouden ze het niet gelijk kapot kunnen maken.

Telefoonhoesjes

Perfect voor hun verjaardag

Op internet kwam ik een site tegen waar je zelf  telefoonhoesjes kon ontwerpen. Ik natuurlijk niet aankomen met saaie covers dus dit was het perfecte cadeau voor hun. De een hielt heel erg van paarden dus ik besloot om haar lievelings pony te kiezen als afbeelding. Mijn andere dochter was juist helemaal weg van de sport surfen. We woonden dicht bij het strand en toen ze vorige zomer eindelijk lessen mocht volgen, had ze het alleen nog maar daar over. TelefoonhoesjesHet leuke was dat je het helemaal kon personaliseren. Voor beide bestellen ik de bescherming toen ik helemaal klaar was met ontwerpen. Toen hun verjaardag eenmaal aanbrak en ze hun geschenken eindelijk in ontvangst konden nemen, konden ze hun geluk niet op. Ze waren heel blij met alle cadeautjes.