Kleurrijke Wolky schoenen

Wolky

Samen met mijn broer ben ik opzoek naar een leuk verjaardagscadeau voor onze moeder. Wij waren ten einde raad totdat mijn moeder aan mijn broer vertelde dat haar lievelingsmerk voor schoenen Wolky was. Een dag later gingen mijn broer en ik achter mijn nieuwe computer zitten om twee paar stappers uit te kiezen die bij mijn moeders stijl pasten. Zij was gek op velle kleuren en unieke items die zij kon combineren met bijvoorbeeld een standaard shirt. Mijn oog viel gelijk op een blauwe schoen, ik wist zeker dat zij die vaak zou dragen. Mijn broer besloot om voor een rode stapper te gaan met een aparte zool.Wolky

 

Groot cadeau

Een paar dagen later lag er een pakketje bij mij op de stoep. Ik had de Wolky schoenen expres naar mijn adres laten verzenden zodat mijn moeder niet perrongelijk het pakketje aantrof en alvast openmaakte. Voordat ik de bestelling geplaatst had, had ik nog even contact opgenomen met het bedrijf waar wij bestelde. Ik had nog een paar vragen over retouren want het kon maar zomaar zijn dat de schoenen niet paste. Een vriendelijke vrouw legde mij uit dat dat allemaal heel makkelijk gaat. Ik raad aan iedereen dit bedrijf aan.