GoPro accessoires – maakt het filmen nog leuker en makkelijker

De GoPro camera is niet het enige leuke speeltje wat het bedrijf uitbrengt. Er zijn tal van Gopro accessoires te vinden die jouw mobiele filmervaringen nog leuker en makkelijker maken. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten mounts om je camera overal aan vast te kunnen maken.

 

Maar er zijn ook cases en sticks waarmee je jouw camera niet alleen overal makkelijk mee naartoe kunt nemen, maar ook nog eens kunt filmen vanuit telkens een andere hoek. Zo blijf je eindeloos nieuwe creatieve manieren vinden om jouw avonturen zo bijzonder mogelijk vast te leggen.

 

Mounts

Elke mount voor de GoPro zorgt voor een andere filmervaring. Zo heb je een helm waarmee je eigen reacties tijdens het klimmen, fietsen of rennen kunt filmen. Maar er is ook een complete body-armour waarbij de GoPro aan je lijf vastgemaakt zit aan je borstkas. Daarnaast is er ook een standaard met een zuignap erop. Deze kun je bijna aan ieder vlak oppervlak vastplakken, om vervolgens de camera lekker te laten filmen.

 

Maar daar blijft het niet bij. Er zijn ook tripods waarmee je jouw camera vanuit een vaste hoek alles kan laten opnemen. Daarnaast is er ook een handgreep om de GoPro mee onder water te nemen. Zo kun je op bijna iedere plek op aarde filmen met een vaste hand.

 

Stabilizer

De Stabilizer is een handige accessoire om jouw GoPro camera altijd stabiel te laten filmen, zelfs in de meest schokkerige situaties. Door de Stabilizer te bevestigen op jouw camerastick, blijft de GoPro in evenwicht. Dit zorgt ervoor dat jouw filmpje niet onderbroken wordt door schokkerige momenten, waardoor er niks van de video verloren gaat.

 

GoPro Gimbal

Een van de meest veelzijdige verlengstukken voor de GoPro camera is de Gimbal. De compacte extensie-arm zorgt ervoor dat je met jouw camera beelden kunt filmen vanuit de meest uitzonderlijke hoeken. Daarnaast is de Gimbal ook gemaakt van duurzaam materiaal en is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt je eigen filmmaker ontdekken door voor elke video de Gimbal op een nieuwe manier te gebruiken. Zo lijkt geen enkel filmpje op de vorige.

 

Tas

Om je GoPro makkelijk overal mee naartoe te nemen zonder hem te beschadigen, is het handig om een tas uit te kiezen die de camera beschermt. Gelukkig heeft het bedrijf haar eigen tas ontworpen waar niet alleen de camera in past, maar ook verschillende accessoires GoPro die erbij horen. GoPro heeft verschillende tassen van verschillende groottes, maar allemaal zijn ze licht en makkelijk bij je te dragen. Je hoeft hierdoor nooit meer het huis uit zonder jouw GoPro.