De super mooie kunstwerken van Chagall

Wil je graag met het hele gezin of alleen een leuk en leerzaam dagje uit ? Breng dan een bezoek aan het Lalique museum. Ik was zelf op zoek naar inspiratie voor een dagje uit met mijn ouders en mijn broertje. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht kwam ik uit om een bezoek te brengen aan het Lalique museum. Sinds dat het museum geopend is zijn er erg veel mensen geweest die het museum hebben bezocht en ze zijn erg positief. In het museum worden erg veel kunstwerken tentoongesteld met onder andere de kunstwerken van de kunstenaar Chagall. Mijn vader is een echte fan van de kunstwerken van Chagall waardoor het mij leuk leek om een bezoek te brengen aan het museum.

Super dagje uit

We besloten om eerst een drankje te doen in de hanzestad Doesburg. De stad heeft een super mooi centrum. We hadden via de website tickets besteld voor het museum. We kregen erg veel informatie en het was echt een super gezellig dagje uit. Ik raad het daarom ook persoonlijk echt aan om een bezoek te brengen aan het Lalique museum als je op zoek bent naar een dagje uit of naar een museum als je een echte kunstliefhebber bent,