Boek ruilen tegen saunabezoek

bar

De titel klinkt misschien wat gek, maar het is toch echt zo. Bij De Thermen Nijmegen kunt u in ruil voor een leesboek een dagje genieten van de faciliteiten die aangeboden worden en dat zijn er nogal wat. Naast deze actie heeft De Thermen regelmatig nog vele andere sauna aanbiedingen en worden er ook verschillende arrangementen aangeboden.

Faciliteiten

Sauna & Beauty De Thermen biedt naast de gebruikelijke sauna’s en beautybehandelingen nog een legioen aan behandelingen en faciliteiten aan. Zo kunt u genieten van massages, opgietingen en beschikken ze over een restaurant met voor ieder wat wils. Tevens is het eten en drinken te bestellen in zowel het restaurant als de verschillende relaxruimtes.

Aanbiedingen en arrangementen

Het ruilen van een boek tegen een saunabezoek is een van de vele sauna aanbiedingen die De Thermen heeft. Om van de aanbieding te kunnen genieten moet u een boek inleveren. De voorwaarde is dat het boek dat u inlevert er goed uitziet, in de boekenkast kan staan en een goed leesniveau heeft. Bijna iedereen heeft nog wel een boek in de kast staan die zij niet nog eens gaan lezen maar ook zonde vinden om weg te gooien. Juist hiervoor is zo’n boek perfect, het boek zal opnieuw gelezen worden en dat is ook nog eens goed voor het milieu. Nadat u het boek heeft ingeleverd kunt u voor een prijs van 59.90 genieten van een arrangement voor twee personen.

waardebon

Naast dit unieke arrangement kunt u genieten van vele andere arrangementen. Zo loopt er momenteel een aantrekkelijk najaarsarrangement. Hierbij kunt u genieten van maar liefst 5 saunabezoeken voor 70 euro. U koopt een strippenkaart bij uw eerste bezoek en betaalt per keer dat u komt. Elk bezoek wordt goedkoper en het 5de bezoek is zelfs helemaal gratis.

 

Voor meer informatie over faciliteiten, aanbiedingen of arrangementen kunt u kijken op de website van Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen.